İlhan KARAKAYA - Okul Müdürü

1973 yılında Ankara’da doğan okul müdürümüz İlhan KARAKAYA, ilk, orta ve lise hayatını Ankara’da tamamlamıştır. 1997 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden Filolog ünvanı ile mezun olan İlhan KARAKAYA, Bala-Abazlı İlköğretim Okulu’nda Türkçe öğretmeni olarak mesleğe başlamıştır. Bala-Abazlı İlköğretim Okulu, Bala İmam Hatip Lisesi, Bala Kemal Şahin Sağlık Meslek Lisesi’nde müdür yardımcılığı ve müdürlük görevlerinde bulunmuştur.

2006 yılından 2014 yılına kadar Keçiören Yamantürk Ticaret Meslek Lisesi’nde, 2014 yılından 2015 yılına kadar Keçiören Gülhane  Ortaokulu’nda ve 2015 yılından 2019 yılına kadar da Keçiören Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde müdür yardımcılığı yapan İlhan KARAKAYA, Keçiören Osmangazi Anadolu Lisesi’nde ve Keçiören Şehit Oğuz Kaan Usta Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kurucu müdürlük yaptıktan sonra Etlik Anadolu Lisesi müdür yardımcısı iken 18 Ağustos 2020’de okulumuza müdür olarak atanmıştır.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında kurucu, üye ve yönetici olarak görev yapan İlhan KARAKAYA, iki çocuk babasıdır.